Onze diensten

Content strategie & creatie

Content strategie bij Prikkel creatives is gericht op het bereiken van de doelgroep van jouw bedrijf. Samen met jou definiëren wij het doel van de campagne, welke doelgroep we willen bereiken en welke thema’s hierbij passen. Wij kijken naar de middelen die jullie al inzetten en hoe wij dit kunnen aanvullen doormiddel van een weloverwogen strategie. Hierbij houden we rekening met de waarden en visie van het bedrijf en zorgen we voor een consistente uitstraling over alle kanalen. Met deze strategie helpen we bedrijven om hun boodschap op een effectieve en overtuigende manier over te brengen!

Onze diensten

Podcast productie

Wij bieden een full-service podcastproductie aan, inclusief podcasttraining, de opname en nabewerking. In de podcasttraining delen wij onze kennis en helpen wij jouw bedrijf met het format van de podcast. Onze podcasts zijn perfect voor bedrijven die hun publiek willen bereiken met inspirerende verhalen. Of het nu gaat om een interne podcast voor medewerkers, een informatieve podcast voor klanten, of zelfs een podcast om de relatie met uw partners te versterken, samen bouwen wij aan duurzame content. Neem contact met ons op en vertellen wij jouw verhaal via podcasting!

Onze diensten

Video productie

Bij ons kun je terecht voor videoproducties in alle vormen en maten. Of je nu een krachtige promotievideo, een inspirerende bedrijfsfilm of creatieve content voor social media nodig hebt, wij brengen jouw verhaal tot leven met professionele beelden. Van concept tot eindresultaat, wij zorgen voor video’s die indruk maken en perfect aansluiten bij jouw doelstellingen. Laat ons jouw visie vertalen naar een video die blijft hangen.

Content strategie & creatie

Stappen in ons proces

Ontdek de essentiële fases van video productie: van het plannen van het idee, het filmen van de scènes, tot het monteren van het eindproduct. Elke stap speelt een cruciale rol in het creëren van een professioneel eindresultaat.

Fase 1: Planning

Deze fase omvat het brainstormen en uitschrijven van het script. Zorgvuldige planning is de sleutel tot succes.

Fase 2: Filmen

Hier registreren we al het benodigde beeldmateriaal. Het is belangrijk om creatief en flexibel te zijn tijdens deze fase.

Fase 3: Bewerken

In deze fase voegen we alles samen en creëren we de uiteindelijke video. Dit is het moment om de visuals en geluiden te perfectioneren.

Fase 4: Feedback

We delen de video met het team voor feedback en aanpassingen. Samen werken we aan de laatste details.

Fase 5: Eindproduct

De video is nu klaar voor publicatie! We zijn trots op het eindresultaat en kijken uit naar de reacties.